I WILL SURVIVE...

6/23/2010

DO NOT ASK!!!
DO NOT ASK!!!
DO NOT ASK!!!
She just wanna have fun, OKAY?!


Oh I feel bad, Dude!
Almost the rest of this week. Yes, deep inside I really wanna show my anger at this post. Throwing all my burden here. But its impossible, I'm affraid my words would be too hurted. Hey, it is a non-privacy blog, right?
Trying to forget all by took some photos of my self over this week, trying to laugh in front of the camera, but inside I'm very very very fragile at all. Hell!! Look! I'm very good on acting, huh???! I tought my feeling would be better seeing my face laughing at the photos, but the fact is I fall deeper and deeper :(
Lucky I have him, my beloved Kaisar. Thanks that you always there every single time I need you to share this burden, Boy. Yeaaaaaah, heaven knows,,,




Please follow my twitter @Ladyulia just to add some better feeling in my heart




Bye, People
Thanking God if you have a better day


Yulia Rahmawati

You Might Also Like

37 comment

  1. panggil aku doro aja..hehehhe
    kamu??

    ReplyDelete
  2. Yuliaa,ada apa syg? Cheer up Girl :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kakak, i put ur blog in my radar list yupzs.... anw, cheer up :)

    ReplyDelete
  5. I Will Survive...ahh jadi pengen nyanyi deh, keren lad..!

    ReplyDelete
  6. tumpahin aja smua perasannya..
    it's ur blog anyway..
    haha..

    nice pic..

    ReplyDelete
  7. maaf OOT :D;woke deh mbak yulia, saya tunggu tutorial fotonya sebagai pemula,hehehe :)

    ReplyDelete
  8. pertanyaan mendasar dan pertama ttg fotografi ya begini; apa yg harus saya pelajari pertama utk bisa fotografi?nha soalnya saya betul2 awam ttg ilmu itu,hehehe..baca2 artikel ga mudeng, apalagi kamera profesional ga punya (doh) hiks...ato mungkin ada referensi web buat belajar fotografi utk org awam dgn camera digital?,hehehe

    ReplyDelete
  9. okok saya coba dulu, dan ditunggu posting ttg tutorial fotografina yah :D

    ReplyDelete
  10. @devi: gak bisa dikatakan devi
    @rakun: makasi rakun :D

    ReplyDelete
  11. Kalau lihat foto2nya, kayaknya ngga kelihatan lagi punya masalah tuh !...

    Salam hangat & Sehat selalu...

    ReplyDelete
  12. yulia.just throw the feeling away:)
    and cute posing ya! :)

    loves,
    D'station^(^

    ReplyDelete
  13. @noor: haha,,,ternyata photo bisa menipu :D
    @tirah: iya,,,tapi bukan di blog ini
    :D

    ReplyDelete
  14. hi, then i need who? that's bit diff question becoz if i answer only my self and frens that would be pretty weird, rite!? but then the truth that i feel rite now is that's it.

    actually tat post is meant for a crush. he reads my blog, that's why i replied u here ^^ hehe..

    dun u think it's weird when i actually like someone but in the same time dun wan him to be around me at the moment.

    ReplyDelete
  15. aku kuliah dan sekarang siap2 sidang nieh..hehehehhe

    ReplyDelete
  16. lu itu pake jilbab apa ga ya?
    kq ada foto yg pake jilbab ada yg ga..

    haha..well anyway, boleh pasang link blog lu di blog gw ga?

    ReplyDelete
  17. @tiyo: aha!pertanyaan yang sama yang entah keberapa kalinya ditanyain orang2 ke saya :D

    ReplyDelete
  18. yulia,,,kamu dapat award dari aku..check my new post yach..

    http://fashionnista-dorothy.blogspot.com/2010/06/luvly-hat.html

    ReplyDelete
  19. kuliah di atmajaya jurusan bioteknologi..kamu kuliah atau kerja??

    ReplyDelete
  20. Juliaaaaa...
    selalu chic n cute...
    aku suka foto terakhir...
    keep smile dear ^^

    ReplyDelete
  21. semangat!!!!!
    semangattt!!!!!

    makasiiii yah infonya kemaren^^

    ReplyDelete
  22. keep spirit!
    everyone gets own problems,
    but we have to face it,
    coz it makes us stronger^^

    ReplyDelete
  23. yeay! how are u? :)
    tetap semangat yaaaaah :D

    ReplyDelete
  24. nice blog.. i invite you to join my giveaway on http://turquoiseandlily.blogspot.com/2010/06/second-giveaway.html

    win the prize :) and have a nice day

    ReplyDelete
  25. ajibbb... fotonya.. ^^
    keep jepret..

    ReplyDelete
  26. ok ok, aku g akan tanya...hihihi...
    semangat yuli!!!!

    ReplyDelete
  27. teteh, itu foto dimana? hehe lucu2 gayanya..

    boleh deh jadi model

    sip2

    ReplyDelete
  28. ayooo semangat laahh,,
    lupakan semua yang berat2 itu,,,

    let's do some fun :P

    have a nice day lady :)

    ReplyDelete
  29. I Will Survive itu lagu kebangsaanku kalo lagi stree
    sama yul aku juga lagi stress bgt
    itu postinganku kali ini aja gak jelas :p

    ReplyDelete

hello...
thx for droppin' by at my blog
I would love to receive ur comment,,,
And I would really love if you wanna exchange link with me,,,

xoxo
YULIA RAHMAWATI
Get Up,Survive, Go Back To The Bed

Hi, thanks for visiting. Happy Reading ...

Hi, thanks for visiting. Happy Reading ...

LOVELY PEOPLE

Subscribe